Les millors imatges de la festa a Cugat TV, la televisió on line de Sant Cugat


  • Comparteix:

Cugat TV es pot veure a Cugat.cat/tv

Cugat TV es pot veure a Cugat.cat/tv

Cugat TV, la televisió on line de Sant Cugat, estrenarà les seves emissions per Internet coincidint amb l'inici de la Festa Major. La televisió del grup de comunicació multimèdia Cugat.cat obrirà un canal temàtic per oferir les millors imatges de la celebració, que es podran veure a pantalla gran i amb alta qualitat. Per accedir als continguts no cal tenir un sintonitzador de TDT, només un ordinador amb connexió a Internet i teclejar Cugat.cat/tv.

Els càmeres i periodistes de Cugat TV recorreran cada dia tots els racons de la Festa Major per recollir les millors imatges de la celebració i oferir-les, amb alta resolució i pantalla gran, a través de tots els ordinadors de la ciutat que tinguin connexió a Internet. La nova televisió on line del grup multimèdia Cugat.cat estrenarà així les seves emissions, amb l'objectiu de convertir-se en un lloc de trobada de tots els santcugatencs i una plataforma de difusió de les activitats que tenen lloc a Sant Cugat.

Ho explica la directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca.

Mònica Lablanca

El canal de Festa Major de Cugat TV farà una gran cobertura televisiva dels actes més destacats de la festa perquè tothom en pugui gaudir.


Cugat TV oferirà les millors imatges de les activitats més populars de la festa -com el Paga-li Joan, l'arrossada i el castell de focs- i farà un seguiment extens dels concerts i els espectacles de carrer. Les imatges curioses de la Festa Major i els moments més divertits també tindran un lloc destacat a la programació de Cugat TV.

D'altra banda, Cugat ràdio (91.5 FM) seguirà minut a minut la festa i informarà puntualment de les activitats. També Cugat diari - Cugat.cat - es vestirà de festa i oferirà reportatges i notícies sobre les activitats més destacades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.