Lluís Recoder: 'Viuré la Festa Major com a alcalde i com a ciutadà'


  • Comparteix:

Recoder al nou plató de Cugat tv

Recoder al nou plató de Cugat tv

L'alcalde anima tots els santcugatencs a participar activament a la Festa Major. Lluís Recoder convida a viure amb intensitat aquests quatre dies de festa, que ompliran la ciutat de fins a 270 actes per a tots els gustos i totes les edats. L'alcalde ha destacat que aquesta festa surt dels propis ciutadans, que són els que l'organitzen i la gaudeixen perquè la senten seva.

L'alcalde ha estrenat aquest divendres els nous estudis de Cugat tv i ho ha fet parlant de la Festa Major que comença avui. Seran quatre dies on, segons l'alcalde, la ciutat i el poble que té dins donarà el millor de si.

Lluís Recoder assegura que la Festa Major és un dels períodes de l'any durant els quals fa més de gust la seva feina, ja que la viu com a alcalde i com a ciutadà.

Lluís Recoder

Allò que faig com a alcalde no és un sacrifici, perquè m'ho passo bé. Durant aquests dies confonc la meva condició d'alcalde i de ciutadà.


Recoder ha afegit que li agradaria que els veïns que tinguin activitats a prop de casa les gaudeixin, aprofitant la sort de viure en una ciutat viva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.