Els santcugatencs ja poden penjar a la xarxa els seus consells contra el canvi climàtic


Temes relacionats

L'Ajuntament promou la lluita contra el canvi climàtic a través de les noves tecnologies (12/jun/09)


  • Comparteix:

L'alcalde fa una crida a deixar de banda els vehicles motoritzats i desplaçar-se a peu en el seu missatge contra el canvi climàtic, enregistrat aquest divendres en una de les càmeres repartides per la ciutat durant la Festa Major. L'objectiu de la iniciativa és que els santcugatencs donin consells per fer el dia a dia més sostenible.

L'àrea de Medi Ambient i la de Comunicació del govern local col·laboren per difondre missatges sostenibles a través de les noves tecnologies. Durant aquests dies de Festa Major els santcugatencs trobaran unes pantalles amb càmeres on podran enviar missatges explicant què fan per millorar el medi ambient.

L'alcalde ha enviat aquest missatge a través d'una d'aquestes webcam.

Lluís Recoder

Tothom pot fer alguna cosa per lluitar contra el canvi climàtic, com posar bombetes de baix consum i no agafar tant el cotxe.


Les càmeres es poden trobar a la plaça d'Octavià, davant de l'Oficina de Turisme i a la plaça del Rei. Tots els missatges es penjaran al canal Youtube de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.