Les tapes, el bon ambient i les actuacions omplen la caseta del CPA de Festa Major


  • Comparteix:

Moment de la inauguració

Moment de la inauguració

La carpa del Centro Popular Andaluz (CPA) és un espai per aparcar els problemes del dia a dia. Així ho ha destacat en el seu discurs inaugural el president de l'entitat, Antonio Rodríguez. L'alcalde ha agraït la tasca que fa l'entitat en l'organització d'un dels espais amb més afluència de la festa. La inauguració ha comptat amb l'actuació dels grups Girasoles, Malvalocas i Ramoni, entre d'altres. Mira aquest vídeo a Cugat tv

La inauguració de la caseta del CPA, aquest divendres, ha comptat amb l'actuació dels grups de l'entitat com los Girasoles i Las Malvalocas. També hi ha hagut temps per la cançó espanyola que ha anat a càrrec de Ramoni.

El president del CPA, Antonio Rodríguez, ha mostrat la seva satisfacció per inaugurar un any més la caseta de Festa Major. Rodríguez ha destacat que tot i la crisi la gent segueix visitant la carpa.

Antonio Rodríguez

És un orgull tenir la caseta plena i més aquest any amb la crisi. Nosaltres el que hem fet és no variar els preus.



L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat que la inauguració de la caseta del CPA forma part de la tradició el primer dia de Festa Major. Recoder també ha fet broma sobre la calor que fa dins la carpa.

Lluís Recoder

Aquest és un dels punts de trobada fonamentals de la Festa Major. Ja és una tradició. Passar calor a la caseta del CPA també és una tradició.



Els assistents a la inauguració han aprofitat per destacar l'ambient a la caseta del CPA, així com també les tapes que s'hi serveixen.

Assitents

Vinc cada any i respirar l'ambient andalús. / M'agrada molt l'ambient, l'alegria, les tapes, tot. / L'ambient de la gent, els conec a tots.






La caseta del CPA està situada un any més al carrer Josefina Mascareñas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.