El castell de focs omple de colors la primera nit de festa sota la mirada de milers de santcugatencs


  • Comparteix:

Moment del castell de focs amb la lluna de fons

Moment del castell de focs amb la lluna de fons

El cel de Sant Cugat s'ha omplert de llum i colors aquest divendres amb el castell de focs que ha encès la primera nit de festa grossa i ha congregat més de 2.000 persones al Turó de Can Mates. La Pirotècnia Tomàs de Benicarló ha tornat a il·luminar la primera nit de Festa Major en una actuació de 17 minuts amb un final que no ha deixat el públic indiferent. Mira aquest vídeo a Cugat tv

El castell de focs ha monopolitzat un any més el cel de la primera nit de celebració amb una actuació pirotècnica ubicada al Turó de Can Mates per segon any consecutiu. La companyia Tomàs de Benicarló no ha faltat a la seva cita amb la Festa Major amb la missió d'omplir de llums i colors la ciutat sota l'atenta mirada de més de dos mil santcugatencs.

Persones de totes les edats s'han desplaçat fins al parc per gaudir d'un original assortiment de focs, amb 'trons', 'palmeres' i les aclamades fonts de colors. La companyia benicarlina incorporat artefactes procedents de València i de la Xina. L'actuació, que ha tingut 17 minuts de durada, no ha deixat indiferents als espectadors, la majoria dels quals s'han declarat 'habituals' del castell de focs de la Festa Major.

Ciutadans

A mi m'han agradat els que venien cap a nosaltres. / Les llumetes liles. / Al final quan han explotat molt fort. / La lluna estava molt ben posada.




El responsable de la pirotècnia Tomàs de Benicarló, Miquel Àngel Tomàs, ha explicat a Cugat.cat les fases de preparació d'un espectacle d'aquestes característiques.

Miquel Àngel Tomàs

Primer muntem els artificis a la fàbrica, després els instal·lem al lloc de l'espectacle i col·loquem les carcasses. Finalment, els posem dins els tubs i connectem tots els cables.






El castell de focs ha comptat, com sempre, amb un ampli dispositiu de seguretat, tot i que l'espectacle s'ha desenvolupat sense incidents destacats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.