Carolina Chicken, Mine!, Ai, ai ai, Victor Electrik Band i La papada de Rocío omplen de música la primera nit de Festa Major


  • Comparteix:

Les cançons de Mine!, Carolina Chicken, Viktor Elektric Band, La papada de Rocío i Ai, Ai, Ai omplen de música la primera nit de Festa Major. Centenars de persones s'han apropat a les Barraques, que ha comptat amb les actuacions de Mine! i Carolina Chicken. El Centro Popular Andaluz ha acollit a dos quarts d'una de la nit la música de La papada de Rocío, mentre que a la mateixa hora s'ha celebrat la Nit de Rumba Catalana a la Plaça d'Octavià amb l'actuació d'Ai, Ai, Ai i Dijous paella. El grup Victor Electrik Band, liderat per Victor Estévez, ha actuat al Parc Central en la Nit de versions.

Centenars de persones han animat les actuacions de Carolina Chicken i Mine!, els primers conjunts musicals que han actuat a Barraques en la Festa Major d'enguany.

La plaça d'Octavià, plena de gom a gom, ha sigut l'escenari de la Nit de Rumba Catalana, que ha comptat amb les actuacions d'Ai, ai, ai i Dijous Paella. Ai, ai, ai ha interpretat els temes del seu darrer disc, 'Lo més gran del món', i versions dels clàssics de la rumba.

L'actuació de La papada de Rocío també ha comptat amb una bona resposta dels santcugatencs. La improvisació i el flamenc han caracteritzat les peces del conjunt santcugatenc, que ha reunit un públic d'edats molt diverses.

El grup Viktor Elektric Band ha protagonitzat la Nit de versions amb temes d'Eric Clapton i els Beatles, entre altres. El públic, molt animat, ha assistit a dues hores de concert plenes de rock&roll dels anys 70.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.