La 23a Trobada Gegantera estrena colles i recorregut de la cercavila


  • Comparteix:

En Joan i la Marieta

En Joan i la Marieta

Un total de dotze colles geganteres d'arreu de Catalunya han participat aquest dissabte a la 23a Trobada Gegantera. Una plantada de gegants, amb en Joan i la Marieta com a protagonistes, ha donat el tret de sortida a la tradicional cercavila. El grup d'animació safareig de Mataró ha amenitzat el recorregut. Mira aquest vídeo a Cugat tv

La rambla del Celler ha estat el punt de trobada de les colles, vingudes de Cubelles, Camprodon, Sant Feliu de Llobregat i Manresa, entre d'altres ciutats. Des d'aquest indret, la cercavila de gegants ha passat per la plaça Doctor Galtés i l'avinguda Rius i Taulet fins arribar a la plaça Sant Pere, on s'han dirigit al punt final del recorregut, la plaça d'Octavià, passant pel carrer Major. Per moltes de les colles, aquesta és la primera vegada que els seus gegants desfilen a Sant Cugat.

El cap de colla dels Geganters de la nostra ciutat, Carles Falp, afirma que és necessària la diversitat d'agrupaments i el contacte entre ells.

Carles Falp

Sempre intentem visitar noves ciutats. És important que la gent vegi sempre nous gegants.



Els assistents a la 23a Trobada Gegantera han valorat així la cita.

Públic

Ens ho estem passant molt bé mirant les diferències entre els diferents gegants. / M'ha agradat la mescla de la música actual i tradicional. / M'hagúes agradat que continuessin una estona més.




La tradicional ballada de gegants a la plaça del Monestir ha comptat amb la música del grup Safareig de Mataró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.