Gran diversitat d'espais i d'estils en la segona nit de concerts de Festa Major


  • Comparteix:

La segona nit de Festa Major ha ofert concerts per a tots els gustos a diferents indrets de la ciutat. El jazz, el rock, el rap i la rumba, entre d'altres estils, han aconseguit aplegar milers de persones a Barraques, a la plaça d'en Coll, la plaça d'Octavià i la plaça de Can Quitèria.

Els Apache, la Flowresta Sounds, Vidal i No Way Out són les formacions que han posat la nota musical a Barraques i el Parc Ramon Barnils. El públic, molt animat, ha cantat les cançons dels diferents grups que han actuat fins passades les dues de la matinada.

1.200 persones s'han aplegat a la plaça d'Octavià per cantar la 'Buleria Negra' i el 'Cubanchero' de la banda flamenca Son de la Frontera.

A l'espai de la plaça d'en Coll s'ha presentat la Nit jove amb un centenar d'assistents que han volgut amenitzar la vetllada gaudint del rap de 2 Vidas, la rumba de Los Martes Grabamos, el rock de Corcho i el folk rock d'Enfermo.

I finalment, la plaça de Can Quitèria, consolidada com el gran racó del jazz de la Festa Major, ha ofert un concert del reconegut saxofonista Perico Sambeat, que ha deixat als amants del jazz bocabadats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.