Els organitzadors de les Festes Alternatives obren portes a repetir la iniciativa l'any que ve


Temes relacionats

Les primeres Festes Alternatives planten cara a les Barraques amb un programa paral·lel (27/jun/09)


  • Comparteix:

La plaça Pep Ventura ha estat l'escenari de les Festes Alternatives

La plaça Pep Ventura ha estat l'escenari de les Festes Alternatives

L'organització de les Festes Majors Alternatives contemplen repetir la proposta l'any vinent arran de l'èxit que, asseguren, ha tingut la primera edició. Les quatre entitats promotores diuen haver aconseguit un model de celebració que, a diferència de Barraques, acosta la joventut a carrers i places de la ciutat.

Sopars i jocs populars, xerrades i concerts han protagonitzat el programa de la primera edició de les Festes Majors Alternatives. Les quatre entitats organitzadores - l'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC), el Casal Popular la Guitza, l'Assemblea Popular per l'Habitatge i el Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) - han destacat l'alta participació al concurs de truites, amb més de 20 truites presentades pels santcugatencs, i al teatre de cabaret de crítica social.

El membre de l'AJSC Marçal Pla ha fet una valoració molt positiva de les Festes Alternatives.

Marçal Pla

Creiem que els objectius que ens havíem marcat els hem superat amb escreix: participació de la gent, activitats amb contingut social i polític i una molt bona resposta per part dels veïns.



El pregó de la celebració l'han oficiat dos membres de l'assemblea de Festes Majors Alternatives i el president de la Federació d'Associacions de Veïns (FAV), Manel Sánchez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.