L'altra cara de la Festa Major: treballar perquè gaudeixin els santcugatencs


  • Comparteix:

Cartell promocional de la Festa Major 2009

Cartell promocional de la Festa Major 2009

Un centenar de persones ha treballat per vetllar que les activitats de Festa Major es desenvolupessin sense incidents. Els tècnics de Cultura de l'Ajuntament, la Policia Local i els voluntaris de Protecció Civil i Creu Roja són alguns dels agents implicats en el desplegament especial per Festa Major. L'alcalde ha agraït, en la valoració de la festa, la implicació de tots ells. Mira aquest vídeo a Cugat tv

En la roda de premsa de valoració de la Festa Major que ha fet aquest dimarts al vespre, l'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat la tasca de tots els agents implicats per vetllar en l'organització i seguretat durant els dies de festa grossa.

Lluís Recoder

Més d'un centenar de persones s'han dedicat de forma constants aquests dies perquè la ciutadania pogués gaudir de la festa.




El tècnic de Cultura Oriol Piera ha explicat quina és la tasca dels membres de l'organització, entre les quals destaca la de solucionar els imprevistos d'última hora.

Oriol Piera

Sempre hi ha alguns imprevistos: fer un correfoc amb condicions no previstes, falta de cadires o que en sobrin....





Des de la Policia Local, l'agent número 100 explica el dispositiu del cos per als dies de Festa Major.

Agent nº 100

Principalment mirem per al bon desenvolupament de la Festa, que no hi hagi incidents i vetllar per tots els actes.




Protecció Civil també treballa durant els quatre dies de festa: la seva tasca, però, comença un més abans, tal com explica el president de Voluntaris de Protecció Civil, Lluís Dones.

Lluís Dones

Portem més d'un mes treballant mirant de preveure els riscos que hi pot haver. Treballem conjuntament amb la policia i l'Ajuntament.





Finalment, Creu Roja també desplega un dispositiu durant els quatre dies de festa. Escoltem el president de Creu Roja a Sant Cugat, Enric Martínez.

Enric Martínez

La nostra feina és donar cobertura a qualsevol incident que requereixi una intervenció sanitària.








La Festa Major va donar el tret de sortida divendres al vespre i ha finalitzat aquest dilluns coincidint amb la diada de Sant Pere.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.