Txarango convenç els santcugatencs la primera nit de Festa Major


Temes relacionats

Txarango i Amanida Folk, el plat fort del primer dia de Festa Major (28/jun/12)

Alguer Miquel (Txarango): 'Ara tenim seguidors des de nens petits fins adults' (28/jun/12)


  • Comparteix:

Txarango va presentar el seu últim disc a Sant Cugat

Txarango va presentar el seu últim disc a Sant Cugat

Els santcugatencs han omplert aquest dijous la plaça d'Octavià per donar la benvinguda al primer concert fort de la Festa Major amb el reggae llatí de Txarango. La formació, que ha presentat el seu primer disc 'Benvinguts al llarg viatge', ha protagonitzat un concert còmplice i mogut en què també han tingut cabuda els temes íntims i un record a Dusminguet.



Txarango, una de les bandes revelació de la temporada, ha donat el tret de sortida al cartell de concerts de la Festa Major deixant petita la plaça d'Octavià. La banda, amb els seus vuit components, ha presentat a Sant Cugat el seu primer treball 'Benvinguts al llarg viatge' amb un concert inquiet i divertit en què el públic ha estat un protagonista més.

'Amagada primavera' ha estat el tema escollit per obrir l'actuació, amb un inici que ha simulat una estació de tren per donar el tret de sortida 'al viatge' de Txarango. El concert, molt participat pel públic, ha repassat el repertori del disc amb temes com 'Pren el carrer', 'No deixis de caminar' i un record a Dusminguet.

El cantant, Alguer Miquel, ha subratllat, en una entrevista prèvia a Cugat.cat, que Txarango ha fet mans i mànigues per promocionar el disc en temps de crisi.

Alguer Miquel

Nosaltres no teníem diners ni mitjans per fer el disc. Hem fet una gira per donar a conèixer el disc de plaça en plaça.


El concert també ha comptat amb la participació de Ret Rams, membre de Mine!, que ha cantat 'Un pam de nas', una de les peces més aplaudides pel públic. Txarango ha tancat el concert amb 'La dansa del vestit', un tema que ha contrastat amb el conjunt de l'actuació aportant un toc íntim i poc instrumentat.

'Benvinguts al llarg viatge' es pot descarregar de forma gratuïta al web del grup, Txarango.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.