Oques Grasses actuaran a la Festa Major 2014


  • Comparteix:

La banda, en una de les imatges promocionals del seu nou disc / Foto: Oquesgrasses.com

La banda, en una de les imatges promocionals del seu nou disc / Foto: Oquesgrasses.com

Els osonencs Oques Grasses, Premi Enderrock al millor grup revelació, són un dels grups que formaran part del cartell musical de la Festa Major 2014. La banda, que actuarà el divendres 27 de juny a la plaça d'Octavià, presentarà el seu nou disc 'Digue-n'hi com vulguis'.

Després de rebre aquest any el Premi Enderrock al millor grup revelació pel seu primer disc, Oques Grasses arrenquen la gira de presentació del seu nou treball, passant per Sant Cugat. 'Digue-n'hi com vulguis' es podrà sentir a la Festa Major, el 27 de juny a la plaça d'Octavià.

Serà la primera vegada que la formació actuarà a Sant Cugat portant el seu 'reggae a la cassola'. És una fusió de reggae, rock i pop amb una posada en escena divertida, marca de la casa, que divulguen en la present gira que van arrencar al març a Manresa.

El cantant i guitarrista d'Oques Grasses, Josep Montero, ha explicat a Cugat.cat que estan molt il·lusionats d'estrenar-se a Sant Cugat amb la festa grossa del municipi.

Josep Montero

Aquest any ens està venint a veure cada cop més gent i amb el grup estem fantàstics. Venir a Sant Cugat també està molt bé.


A Oquesgrasses.com el grup dóna la possibilitat als seus seguidors de descarregar-se gratuïtament els temes de 'Digue-n'hi com vulguis', amb més de 6.500 descàrregues. Amb l'alegria com a tema del disc, 'Digue-n'hi com vulguis' sorgeix de la relació que Oques Grasses ha establert amb el seu públic durant la presentació del seu primer treball 'Un dia no sé com', autoeditat.

A banda d'Oques Grasses, unes altres pinzellades del programa de la Festa Major seran l'actuació d'Ítaca Band a la Festa Major Alternativa (FMA), el dissabte 28 de juny. En l'àmbit de la cultura popular, els Diables de la Creu Alta de Sabadell acompanyaran els Diables de Sant Cugat, també el dia 28, en el tradicional correfoc, mentre que els Castellers de Sants i la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona participaran amb els Gausacs a la Diada Castellera, l'últim dia de festa.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.