El cartell de la Festa Major es triarà amb un concurs


  • Comparteix:

Cartell de la Festa Major de l'any passat

Cartell de la Festa Major de l'any passat

La gestora de la Festa Major recupera enguany el concurs de cartells per triar la imatge de la festa grossa, després d'anys sense convocar-lo. El certamen està dirigit a estudiants i professionals de disseny gràfic majors de 18 anys i compta amb el suport de l'Escola Oficial de Dissenyadors Gràfics de Catalunya. Les propostes originals i inèdites es poden fer arribar fins al 19 d'abril a la Casa de Cultura. Un jurat triarà l'obra guanyadora, que es donarà a conèixer per Sant Jordi i rebrà a més 6.000 euros de premi per l'elaboració de tots els elements comunicatius.

La imatge que representarà la Festa Major 2010 il·lustrarà els cartells, el programa de butxaca, les samarretes, els fulletons específics, els models de tiquets i les edicions del Diari de Festa Major. És per això que, tot i ser un concurs obert, està dirigit a persones vinculades al món del grafisme, ja que es vol mantenir la qualitat de la imatge corporativa, a més d'obrir la festa de Sant Cugat a tothom que hi vulgui col·laborar.

Per poder optar al premi cal presentar la proposta, de 42 centímetres de llargada per 29,7 d'amplada, muntada sobre cartró ploma d'un centímetre de gruix i en sentit vertical. A més, el cartell ha d'incorporar la llegenda 'Festa Major 2010. Del 25 al 29 de juny'. Les obres s'han de presentar dins un sobre signat sota un pseudònim.

La membre de l'organització Aïna Serra explica els motius que han portat a la gestora a recuperar aquest concurs.

Aïna Serra

Hem recuperat el concurs dels cartells per promocionar la festa d'una manera més participativa.


Amb aquest mateix objectiu d'obrir la festa a la ciutadania i a la participació, la gestora també ha posat en marxa el seu perfil a Facebook. Ho explica Serra.

Aïna Serra

És el primer any que tenim Facebook. Es podran fer propostes i consultes.


L'objectiu és donar continuïtat a aquestes iniciatives en les properes edicions de la Festa Major. Per això, les millors propostes presentades al concurs de cartells s'exposaran en una mostra a la Casa de Cultura dies abans de la festa grossa amb la intenció de crear un arxiu pel futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.