Jaleo Real, The Eyes i Tiki Phantoms actuaran a les Barraques


Temes relacionats

Una guerra de colors serà la temàtica principal de les Barraques de la Festa Major ( 8/mai/10)

Les Barraques de Festa Major s'ubicaran a Can Solà (12/mar/10)


  • Comparteix:

Cartell guanyador

Cartell guanyador

La rumba dels Jaleo Real, el heavy metal dels The Eyes i el surf-rock dels Tiki Phantoms són algunes de les propostes musicals que es podran sentir als escenaris de les Barraques d'enguany. Així ho han avançat a Cugat.cat els membres de la comissió d'escenaris de Barraques. Aquesta setmana també s'ha donat a conèixer el guanyador del cartell de l'espai nocturn de la Festa Major. El dissenyador de l'estudi Kunste, Adam Garcia, ha estat el creador del cartell seleccionat per promocionar la iniciativa.

Durant una entrevista a Cugat.cat els membres de la comissió d'escenaris de Barraques Manel Barnils i Joaquim Pintó han avançat alguns dels grups que actuaran enguany a l'espai festiu, que s'instal·larà a la zona de Can Solà.

Manel Barnils/Joaquim Pintó

Divendres hi haurà Jaleo Real amb la seva rumba. Dissabte, The Eyes amb el seu metal, i diumenge els Tiki Phantoms amb el seu surf-rock ballable.


A banda d'aquests grups, els finalistes de l'Illegal Festival, que celebra la primera semifinal aquest cap de setmana, també actuaran a les Barraques.

En un altre ordre de coses, la comissió de Barraques 2010 ja ha seleccionat el cartell guanyador de l'espai de Festa Major. Es tracta d'un cartell que representa la lluita que viuran els colors taronja i verd durant els tres dies de festa. El dissenyador del cartell guanyador, Adam Garcia, de l'estudi de disseny Kunste, explica d'on va sorgir la idea.

Adam Garcia

No volíem que fos una imatge violenta i que no fos desagradable, que fos simpàtic. Que la gent s'hi sentís representada.




El cartell està representat per una espremedora de color verd que és el principal enemic de la fruita i una mandíbula de color taronja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.