Anna Roig, Abbey Road, Golden Apple i Delafé y las flores azules actuaran per Festa Major


Temes relacionats

Els Amics de les Arts actuaran a la Festa Major d'enguany (27/mai/10)

Jaleo Real, The Eyes i Tiki Phantoms actuaran a les Barraques (20/mai/10)

'La Festa Major pren forma' és el lema del cartell guanyador de la festa grossa 2010 (24/abr/10)

Les Barraques de Festa Major s'ubicaran a Can Solà (12/mar/10)


  • Comparteix:

El correfoc aquest any canvia de dia

El correfoc aquest any canvia de dia

Les actuacions d'Els Amics de les Arts, Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, Delafé y las flores azules, i Abbey Road ompliran els escenaris de la Festa Major d'enguany. La cita, que arribarà entre el 25 i el 29 de juny, recuperarà la tradicional baixada de carros i, per contra, perdrà el premi de Caparrot de l'any per una reestructuració de l'entitat. Ja és al carrer la primera edició del Bestiari, el diari de la festa grossa amb tota la informació.

Cugat.cat ja avançava aquesta setmana que el quartet Els Amics de les Arts, el grup de moda de l'escena catalana, actuarà a la plaça de l'Om l'últim dissabte de juny. Els triomfadors de la darrera edició dels Premis Enderrock arribaran a Sant Cugat després d'una gira per Catalunya arran de la seva última producció, 'Bed&Breakfast'.

Les lletres curioses d'Anna Roig i els acompanyaments musicals de l'Ombre de Ton Chien prendran el relleu musical en una actuació a la plaça de l'Om el dilluns. El català i el francès s'uniran en una posada en escena teatral que els ha valgut la consideració de grup revelació del 2009 per la revista Enderrock.

Circ, flamenc, música i dansa també estaran presents a la Festa Major de la mà de la companyia Albadulake i l'espectacle 'Majaretas', divendres en el mateix escenari musical. Més música de festa amb el grup de referència a l'hora d'associar música i humor, el quartet de Golden Apple, que cantaran a capella dissabte a la plaça d'Octavià amb el muntatge 'Erase una vez... Los Golden'.

D'altra banda, la formació creada recentment amb Joan Garriga, Carles Belda i Pep Terricabres, les Anxoves de l'Escala, tancaran la celebració amb versions dels clàssics del país dimarts a la plaça del Rei. I els amants dels The Beatles podran gaudir d'un dels millors grups espanyols de tribut a la banda britànica, Abbey Road, que portaran els santcugatencs als anys 60 en un concert a la plaça de Barcelona dilluns a la nit.

Completaran l'oferta musical Delafé y las flores azules, que faran ballar els assistents a ritme de hip-hop i pop dimarts a la plaça d'Octavià, i Se Atormenta una vecina, que tornaran a versionar cançons conegudes en clau de funk, després d'haver actuat a la Festa Major de fa dos anys.

L'espai per excel·lència dels joves durant la cita, les Barraques, comptarà aquest any amb la rumba dels Jaleo Real, el heavy metal dels The Eyes i el surf-rock dels Tiki Phantoms, tal com ja havia avançat Cugat.cat. També tocaran a Can Solà, la nova ubicació de les Barraques, el grup barceloní Mendetz.

La membre de la gestora de la Festa Major, Maria Alonso, explica quina serà la particularitat de la festa grossa 2010.

Maria Alonso

Molta activitat per a tots els públics i molt animada. L'oferta d'espectacles i de les entitats omplirà els carrers.




Les dates de la festa, que aquest any serà de divendres a dimarts, han obligat a modificar els dies d'algunes actuacions. El correfoc serà dilluns 28, enlloc de l'últim dia de la festa grossa. L'Esbart ballarà dimarts 29 per tancar la festa, i no divendres com era habitual, mentre que el grup Mediterrània ho farà diumenge enlloc de dissabte.

La Festa Major recuperarà la baixada de carros, organitzada per l'Esplai Pica-Roca. Les inscripcions per participar-hi es poden fer fins el 25 de juny per internet, a llitboard@hotmail.com. L'organització també ha modificat el tast de vins, que aquest any serà sense menors d'edat per professionalitzar-lo, i perdrà el reconeixement de Caparrot de l'any. El motiu és una reestructuració dels Caparrots, que esperen recuperar el premi en edicions posteriors.

La celebració ha recuperat el concurs de cartells, que han guanyat els santcugatencs Marçal Martínez i Alberto Reyes, i comptarà amb Lluís Llebot com a fotògraf de la festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.