Comencen els assajos del 'Paga-li, Joan' amb èxit de participació infantil


Temes relacionats

Tot a punt per l'inici dels assajos del 'Paga-li, Joan' (18/mai/10)


  • Comparteix:

Moment de l'assaig infantil

Moment de l'assaig infantil

Èxit de participació infantil en el primer assaig del ball del 'Paga-li, Joan', en què han participat una dotzena de parelles. Els preparatius per la cita de Festa Major han començat aquest dimecres a l'Hort de l'Abat-Jardins del 'Paga-li, Joan', i s'allargaran fins el dimarts 22 de juny. Les inscripcions per participar al ball continuen obertes a la Casa de Cultura, al Casal de Joves TorreBlanca i al correu electrònic pagalijoan@gmail.com.

Des d'aquesta setmana, cada dimecres i divendres les parelles del grup infantil, dels 6 i als 14 anys, assajaran entre dos quarts de vuit i dos quarts de nou del vespre. El grup d'adults, de la seva banda, assajarà els mateixos dies entre dos quarts de nou del vespre i les deu de la nit. L'assaig final es farà dijous 24 de juny.

El membre de la comissió del 'Paga-li, Joan' Quim Pla ha explicat que normalment els primers assajos comencen amb pocs participants, i que poc a poc s'apunta més gent. Per aquest motiu, ha qualificat d'exitós el primer assaig, que ja ha reunit 12 parelles infantils, un fet insòlit. Són declaracions a Cugat.cat.

Quim Pla

Un assaig exitós i diferent, hi ha moltes parelles i hi ha hagut molts nens sense parella, quan normalment són nenes. Es nota la tasca de difusió a les escoles.



Els interessants en participar es poden inscriure a la Casa de Cultura, al Casal de Joves TorreBlanca i al correu electrònic pagalijoan@gmail.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.