L'esport serà de nou un dels plats forts de la Festa Major


Temes relacionats

Els Diables seran els pregoners de la Festa Major 2010 (10/jun/10)

Les Barraques buscaran la participació i complicitat dels joves estrenant ubicació i servei d'autobusos (10/jun/10)


  • Comparteix:

Imatge del partit de futbol entre polítics i periodistes de l'última Festa Major

Imatge del partit de futbol entre polítics i periodistes de l'última Festa Major

L'esport continua sent un dels eixos principals de la Festa Major, amb l'Esport al Carrer i la seva trentena d'activitats com a màxim exponent. Les propostes d'enguany combinen esports com el bàsquet, el futbol i l'atletisme amb esports d'aventura i de platja, activitats en família i jocs tradicionals. L'escenari de l'Esport al Carrer seguirà sent el parc de Can Vernet i estarà complementat per una desena més d'activitats esportives que tindran lloc en altres punts de la ciutat.

Un any més, l'Esport al Carrer es manté com el gran protagonista esportiu de la Festa Major. El parc de Can Vernet acollirà aquest espai, que estarà obert des del dissabte 26 fins el dimarts 29 de juny, cada tarda, de quatre a nou.

L'Esport al Carrer oferirà més de 30 modalitats diferents, entre les quals destaquen el bàsquet, el futbol i l'atletisme, esports d'aventura, com l'escalada i el passeigs en poni, voleibol i futbol platja, exhibicions d'skate, un futbolí humà, jocs tradicionals, un escenari jove i un altre per la família, i la gran novetat de l'any, un duel d'estibadors.

La presidenta de la gestora de Festa Major, Aïna Serra, fa una valoració de les activitats esportives d'aquest any.

Aïna Serra

Hi haurà moltíssims esports. Alguns clàssics com el bàsquet 3x3 i el passeig en poni, però, a més, n'incorporem de nous com el duel d'estibadors.


A banda de totes les activitats previstes a l'Esport al Carrer, hi haurà altres actes esportius complementaris repartits per la ciutat. Escenaris com la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau i els pavellons de la rambla del Celler acolliran torneigs de pàdel, de futbol 7, la presentació del nou equip del SantCu amb jugadors d'ASDI, el Torneig d'Handbol Ciutat de Sant Cugat, el 1r Trofeu de Ball Esportiu i les nits joves d'esport amenitzades per grups de la ciutat.

L'esport local estarà també present a les Barraques, on l'Olímpyc Floresta, el Club Rugby Sant Cugat, el gimnàs MC Sant Cugat i la Penya Bilbo Ondokoak de l'Athlètic tindran una barraca pròpia.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.