Cinc dies de música i ball, a la caseta del CPA per Festa Major


  • Comparteix:

El CPA ja ha instal·lat la caseta a la plaça de Josefina Mascareñas

El CPA ja ha instal·lat la caseta a la plaça de Josefina Mascareñas

La caseta del Centro Popular Andaluz (CPA) proposa una Festa Major plena de música, actuacions dels grups de ball de l'entitat i el tradicional 'potaje'. Per l'escenari, ubicat novament a la plaça de Josefina Mascareñas, desfilaran diversos grups, cors i bandes de poblacions de la comarca. L'espai, que obrirà les seves portes l'endemà de Sant Joan i fins a Sant Pere, organitza per primer cop un concurs de rumba catalana.

Els operaris ja estan treballant en el muntatge de la caseta del CPA. El tret de sortida serà divendres de Festa Major. L'alcalde Lluís Recoder, acompanyat del president del CPA, Antonio Rodríguez, inauguraran l'espai. Des d'aleshores, les actuacions se succeïran cada dia a partir de les vuit del vespre i s'allargaran més enllà de la mitjanit.

L'espai repeteix un cop més ubicació a la plaça Josefina Mascareñas. Rodríguez ha destacat que aquest emplaçament s'ha convertit en un punt de referència a la Festa Major de la ciutat.

Antonio Rodríguez

Volem ser un punt de trobada de la majoria dels santcugatencs. Molts tenen la caseta del CPA com un punt de referència.



Totes les nits comptaran amb l'actuació d'algun dels grups de ball i música de l'entitat, que a més estaran acompanyats per formacions d'altres municipis com Sabadell, Rubí i Santa Perpètua de Mogoda. La novetat d'enguany serà un concurs de rumba catalana. Les inscripcions pel concurs, que està dotat amb dos premis de 300 euros, s'obriran el mateix divendres.

Una de les cites més esperades de la seva programació, el 'potaje', se celebrarà per primer cop diumenge. Rodríguez explica el motiu del canvi.

Antonio Rodríguez

El farem diumenge perquè dissabte col·laborem fent 'salmorejo' a la plaça del Rei.



Tot i el canvi de dia, la cita manté l'horari. Serà a dos quarts de tres de la tarda i els tiquets per participar al tast tenen un preu de vuit euros. Enguany, el CPA ha reduït el pressupost de la caseta, tot i que manté el nombre d'activitats. La retallada s'ha fet sobretot en la contractació d'artistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.