Festa Major multimèdia i participativa a Cugat.cat


  • Comparteix:

Cugat.cat obrirà un espai monogràfic per seguir la festa

Cugat.cat obrirà un espai monogràfic per seguir la festa

Cugat.cat oferirà la millor cobertura informativa de la Festa Major a través de tots els seus canals. La principal novetat és que els santcugatencs podran participar en l'elaboració dels continguts, enviant les seves fotos i vídeos a festamajor@cugat.cat. Tota la informació de la festa es podrà consultar, amb la màxima actualització, a través del telèfon mòbil. Les millors imatges es veuran a Cugat tv, que emetrà més de 40 reportatges durant els cinc dies de celebració.

Un any més, Cugat.cat s'aboca en el seguiment de la festa grossa de la ciutat. Des d'avui i fins dimarts, dia de Sant Pere, el grup multimèdia omplirà tots els seus canals de continguts festius per oferir la millor cobertura informativa de les més de 200 activitats programades.

Avui a les vuit del vespre, Cugat.cat emetrà en directe el pregó dels Diables, en vídeo a través del diari electrònic i també per ràdio, al 91.5 de l'FM. Durant la festa hi haurà dues retransmissions en directe més, de l'actuació castellera de diumenge a les sis de la tarda i dels versots de Diables, dilluns a les 11 de la nit. L'emissora municipal emetrà durant els cinc dies de festa una programació especial amb connexions en directe, entrevistes als protagonistes de la festa i continguts especials.

El telèfon mòbil serà també una eina imprescindible durant la Festa Major. A l'adreça Cugat.cat/festamajor els usuaris de qualsevol telèfon mòbil podran consultar l'agenda d'actes i descarregar-se el programa, llegir les notícies d'última hora i veure el plànol de la festa. Ho ha explicat la directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca.

Mònica Lablanca

Posem a disposició dels ciutadans tots els canals de Cugat.cat, diari, tele i ràdio. A més tenim una novetat i és que es podrà consultar des del mòbil tot el que faci referència a la festa.



Cugat tv emetrà més de 40 reportatges de les activitats més destacades del programa, que es podran veure al canal monogràfic 'Festa Major 2010'. Cugat diari, de la seva banda, oferirà l'última hora de les activitats i informarà en temps real dels canvis i possibles incidències.

Una altra de les novetats destacades és la possibilitat de convertir-se en periodista per un dia enviant fotos i vídeos a festamajor@cugat.cat. Tot el material rebut es podrà veure a Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.