Les Festes Majors Alternatives, l'altra cara de la Festa Major


  • Comparteix:

Moment del pregó alternatiu

Moment del pregó alternatiu

La 2a edició de les Festes Majors Alternatives ha donat el tret de sortida aquest divendres amb un pregó trencador i reivindicatiu. L'oposició a la instal·lació de càmeres de videovigilància i a l'ordenança de civisme són el fil argumental d'aquesta celebració. Un taller de sexe, un concurs de truites i un sopar popular interactiu sota una ambientació cinematogràfica són algunes de les propostes de l'edició d'enguany. Mira les millors imatges de les Festes Alternatives a Cugat tv

La bona resposta del públic de la 1a edició ha animat els seus organitzadors a repetir l'experiència autogestionada basada en la denúncia social. Durant els dies de celebració es podrà veure a la plaça de Pep Ventura un home difressat de càmera de vídeo que recollirà signatures contra les càmeres de videovigilància i l'ordenança de civisme.

El membre de la Comissió de les Festes Majors Alternatives Marçal Pla afirma que la iniciativa es basa en la crítica social i política.

Marçal Pla

Les Festes Majors Alternatives són un espai d'autogestió perfecte per a tots aquells que vulguin gaudir més enllà de l'alcohol.


A més, les festes compten amb activitats com un taller de bricolatge sexual per aprendre a fer boles xineses amb material reciclat, diversos concerts de grups locals i activitats infantils. Enguany, els organitzadors han emmarcat la festa sota el lema 'Segones parts mai foren tan bones', fent referència al cinema. Ho explica el membre de la Comissió de les Festes Alternatives Albert Artigues.

Albert Artigues

Hem ambientat la festa com si fos un cinema i li hem donat un lema.




Els organitzadors pretenen que les Festes Majors Alternatives arrelin a la ciutat i conviden les entitats municipals a formar-ne part.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.