Les millors imatges de la Festa Major i la música de Les Anxoves de l'Escala diuen adéu a la celebració


  • Comparteix:

L'acordió és el protagonista de la formació Les Anxoves de l'Escala

L'acordió és el protagonista de la formació Les Anxoves de l'Escala

La projecció de les millors imatges de la Festa Major, captades per Lluís Llebot, i el concert de Les Anxoves de l'Escala, posaran el punt final a la festa grossa d'enguany a dos quarts d'una de la matinada. La Taverna, a la plaça del Rei, acollirà la música de Carles Belda, Joan Garriga i Pep Terricabres.

Els encarregats de tancar la Festa Major aquest any són els acordionistes Joan Garriga, fundador de Dusminguet i La Troba Kung-Fú, i Carles Belda, fundador de Pomada i Ensaladilla So Insistent. Acompanyats pel percussionista Pep Terricabres, també de La Troba Kung-Fú i de Gertrudis, conformen el grup nascut recentment, Les Anxoves de l'Escala. La seva melodia, una barreja entre folk i electrònica que busca les arrels i els orígens de la música catalana, serà la protagonista per acomiadar la festa grossa d'enguany.

La festa ha reduït un 10% el pressupost, però s'ha allargat un dia més. Un total de 75 entitats han participat a les prop de 230 activitats coordinades per la gestora de Festa Major, que per segon any consecutiu ha organitzat la festa grossa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.