Els ritmes llatinoamericans i africans es fusionen amb el jazz en les darreres actuacions de 'Jazz a la Plaça'


  • Comparteix:

Félix Ramos Quartet serà el primer grup en actuar

Félix Ramos Quartet serà el primer grup en actuar

Els quartets Félix Ramos i Marc Miralta seran els encarregats de tancar l'última nit del cicle 'Jazz a la Plaça' aquest dilluns en el marc de la Festa Major. Totes dues propostes aproparan el jazz al públic amb influències tan variades com la música africana, la llatina i el flamenc. Com ja és habitual, la plaça de Can Quitèria serà l'escenari encarregat d'acollir aquestes dues actuacions que tindran lloc a dos quarts de deu de la nit i al punt de les onze, respectivament. Les Joventuts Musicals són els organitzadors d'aquesta darrera jornada.

Félix Ramos Quartet portarà a la plaça de Can Quitèria diversos ritmes i estils centrats en el jazz, el jazz-fusion i la música llatina. El quartet barceloní inclourà composicions pròpies i versions amb una gran barreja d'influències i cultures. Per la seva banda, Marc Miralta Quartet interpretarà composicions originals centrades en la tradició del jazz amb influències com la música contemporània, africana i el flamenc. Totes dues formacions destaquen per una trajectòria consolidada i per la riquesa musical del seu repertori.

La secretària de Joventuts Musicals, Yelina Velázquez, ha explicat a Cugat.cat quina novetat han aportat a l'edició del cicle 'Jazz a la plaça'.

Yelina Velázquez

Donarem tiquets amb les consumicions al bar, alguns d'ells seran premiats amb CDs de jazz.



Amb aquestes dues actuacions hauran estat vuit els concerts que han format part del cicle 'Jazz a la Plaça' en aquesta edició de Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.