Tapes, flamenc i alegria, ingredients estrella de l'èxit del primer sopar de festa grossa al CPA


  • Comparteix:

La caseta del CPA ha ampliat la cuina

La caseta del CPA ha ampliat la cuina

La presència de la caseta del Centro Popular Andaluz (CPA) per Festa Major és un 'miracle complert', tal com ha expressat amb il·lusió el president de l'entitat, Antonio Rodríguez, que també ha destacat l'ampliació de la cuina i la decoració de la carpa com a principals novetats d'enguany. L'alcalde, present a l'acte inaugural, ha remarcat la tradició que suposa fer el primer sopar de festa grossa al CPA. La primera jornada ha comptat amb l'actuació dels grups locals Las Girasoles i Las Malvalocas i el ja habitual assortit de tapes acompanyades de la popular 'manzanilla'. Mira les millors imatges de l'estrena del CPA a Cugat tv

La carpa del CPA s'ha omplert de gom a gom un cop ha acabat el partit de la selecció espanyola. Centenars de persones han degustat les truites, les braves i les salsitxes que una cinquantena de dones han cuinat amb el característic toc andalús. Els polítics de tots els partits de l'Ajuntament han assistit a la cita com cada any, i s'han encomanat de l'humor i l'alegria que ambienta el local.

El president del CPA, Antonio Rodríguez, s'ha mostrat entusiasmat amb l'organització de la caseta, ja que els problemes que l'entitat ha patit durant els últims mesos els ha fet perillar la presència de l'espai a la festa fins aquest últim mes.

Antonio Rodríguez

Nosaltres podem tenir divergències però una entitat cultural no es pot apartar mai del seu camí que és la cultura.


L'obertura de la carpa, aquest divendres a la plaça de Josefina Mascareñas, també ha comptat amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, que ha remarcat el bon ambient que es percep al local.

Alcalde

És un dels espais més tradicionals de la Festa Major, per tant, és un goig compartir la inauguració i sopant amb bons amics.


Els assistents han tornat a destacar el caliu i l'ambient festiu d'aquesta proposta com el principal reclam que els enganxa cada any a visitar el flamenc i el menjar típic del sud que els ofereix el CPA.

Assistents

Compartir, ballar, té un toc diferent. / Té molta alegria. / És un ambient molt familiar. / Alegria, humor, bones tapes i molta amistat.



Les propostes de l'entitat andalusa continuaran dissabte amb les actuacions de grups locals de l'Esbart i del Grup Mediterrània de la Unió, i amb entitats d'altres municipis, com la Casa d'Andalusia de Mataró, el Coro Rociero Al Alba i el cantautor Zambrita. Diumenge tindrà lloc el primer concurs de rumba catalana, la principal novetat artística del CPA per aquesta edició de la Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.