El castell de focs il·lumina el cel santcugatenc en la primera nit de Festa Major


  • Comparteix:

Moment del castell

Moment del castell

El Turó de Can Mates ha tornat a aplegar milers de santcugatencs que han vist com la primera nit de Festa Major s'il·luminava de llum i color. La pirotècnica Tomàs de Benicarló ha ofert un castell de focs amb algunes novetats que han agradat als assistents. En total, han estat 16 minuts i 1.100 unitats d'artificis per un espectacle que no ha deixat ningú indiferent. Mira les millors imatges del castell de focs a Cugat tv

Amb una sincronització dels focs totalment informatitzada, la pirotècnia Tomàs de Benicarló s'ha encarregat un any més del control del castell de focs al parc del Turó de Can Mates. L'espectacle de foc i llum ha introduït com a principal novetat els 'terratrèmols', artefactes que impacten a dos metres del terra. La combinació de jocs pirotècnics al cel i al terra ha sorprès el públic.

Aquesta ha estat la reacció d'alguns dels assistents.

Públic

Ha estat diferent. / M'agradaria més amb música. / Ens ha agradat molt. / Molt maco. / Feia temps que no gaudia tant amb un castell de focs.


El castell de focs de Festa Major ha aplegat milers de santcugatencs al Turó de Can Mates, que ja s'ha consolidat com a espai habitual de l'espectacle pirotècnic després de quatre anys consecutius. Durant aquest temps, sempre ha estat la pirotècnia Tomàs de Benicarló l'encarregada de donar forma al castell de focs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.