La matinada bastonera fa matinar els veïns del centre de la ciutat a ritme de tambors i bastons


  • Comparteix:

Mment del final de la cercavila dels Bastoners a la plaça Barcelona

Mment del final de la cercavila dels Bastoners a la plaça Barcelona

Els Bastoners de Sant Cugat han mostrat la feina realitzada al llarg del curs amb la tradicional cercavila de Festa Major, que ha passejat pels carrers més cèntrics de la ciutat. La plaça dels Quatre Cantons ha estat el punt de sortida del recorregut que ha posat punt final a la plaça de Barcelona. Bastoners, grallers i timbalers han aixecat els santcugatencs a ritme de ball. Mira les millors imatges de la matinada bastonera a Cugat tv

Els sis grups que conformen la colla de Bastoners han pres els principals carrers i places de Sant Cugat per apropar els seus balls als santcugatencs. Una vuitantena de persones han participat al seguici que, a ritme de timbals i grallers, també ha tingut l'objectiu d'activar les propostes matinals durant l'equador de la festa grossa de la ciutat.

La cap de colla dels Bastoners, Maria Sunyer, ha valorat positivament la participació dels membres de l'agrupació.

Maria Sunyer

Hi ha hagut molta participació. Normalment cada grup estrena un ball nou per Festa Major. Per nosaltres és el gran final de temporada.



De la seva banda, algunes dels participants dels grups dels més menuts han explicat a Cugat.cat la seva experiència durant el recorregut.

Participants

Hem fet una cercavila per despertar la gent. / Als assajos ens acostumem a la música i al ball que l'acompanya. / Cada cop s'ha unit més gent a seguir-nos.





Els Bastoners de Sant Cugat han encetat el seu recorregut de música i ball a la plaça dels Quatre Cantons i han passat pel carrer Santiago Rusiñol, el carrer Major, la plaça Sant Pere, el carrer Sant Maria, la plaça Doctor Galtés i la plaça de Barcelona, on cada grup ha finalitzat amb un ball la cercavila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.