El grup Don Johnsons guanya l'Illegal Festival durant l'última nit de Barraques


  • Comparteix:

Els Don Johnsons durant la final de l'Illegal Festival

Els Don Johnsons durant la final de l'Illegal Festival

La formació de blues, rock i funk Don Johnsons s'ha endut el primer premi de la 2a edició del concurs Illegal Festival. Durant l'última nit de Barraques aquest grup amb dos components santcugatencs s'ha emportat 87 vots. En segona posició ha quedat el grup Silence equals Death amb un component santcugatenc, i en tercera i quarta posició han quedat els santcugatencs Citxileo i S.ym, respectivament. Mira aquest reportatge a Cugat tv

L'última nit de Barraques 2010 ha donat el tret de sortida amb un sopar basc i una mostra de curtmetratges. Al punt de les deu, però, ha començat la cita més esperada de la nit, la final de l'Illegal Festival, on el públic ha hagut de triar el guanyador entre els quatre grups finalistes.

Els encarregats d'obrir la final han estat els S.ym, un grup barceloní de rock contundent amb bases electròniques. Tot i encetar el concurs, aquesta formació ha quedat en última posició de l'Illegal. Els santcugatencs Citxileo, que han quedat en tercera posició, han continuat amb la música del concert a ritme de samba-reggae.

Després de l'actuació més santcugatenca ha arribat el moment d'escoltar dalt l'escenari als Silence equals Death, grup de thrash metal, que al final s'han quedat a les portes per ser els vencedors de la nit.

L'última actuació és la que més ha agradat al públic de les Barraques. 87 vots han servit perquè els Don Johnsons es proclamessin guanyadors de l'Illegal Festival. De fet, la votació popular ja els va ajudar a tenir un lloc a la final del concurs.

El cantant dels Don Johnsons, Job Vives, ha explicat a Cugat.cat que mica en mica els assistents a la final s'han anat animant.

Job Vives

Quan hem arribat semblava que la gent estava freda però els hem fet moure i han acabat responent bastant bé.


A banda d'aquesta final de l'Illegal Festival, dos grups més han actuat aquesta passada nit a les Barraques, els Tiki Phantoms i els Mendetz, grup que, de fet, ha tancat la música en directe a les Barraques d'enguany.

La programació de la darrera nit s'ha completat amb una mostra de balls i danses, les activitats proposades per les entitats de Barraques, una sessió de DJ i finalment una festa de tancament que ha servit per acomiadar l'edició 2010.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.