The Beatles han renascut a Sant Cugat de la mà d'Abbey Road


  • Comparteix:

Moment de l'actuació

Moment de l'actuació

La música dels The Beatles ha renascut aquest dilluns a Sant Cugat de la mà del grup Abbey Road. Clàssics del famós grup de pop anglès han transportat la plaça Barcelona al Regne Unit dels anys 60. Una caracterització detallada ha obert la caixa dels records a ritme de 'Yesterday', 'Yellow submarine' i 'Hey Jude'. Reviu el concert a Cugat tv

Després de passar per Barcelona, Lleida i altres poblacions catalanes, Abbey Road han portat l'actuació 'They come back' a la ciutat en el marc de la Festa Major. La plaça Barcelona s'ha omplert de gom a gom a ritme de pop-rock dels anys 60 i el públic no ha parat de ballat, tot i l'amenaça de pluja.

El que més ha sorprès als assistents és la caracterització de la banda, que ha tingut cura de tots els detalls fins a convertir-se pràcticament en un doble del mític grup britànic. En una entrevista a Cugat.cat, els seus components han explicat que la formació ha anat creixent en aquest sentit.

Abbey Road

Hem anat creixent, al principi no anavem caracteritzats com ells. Mica en mica hem afegit les seves guitarres i bateries.




La cita musical ha reunit prop de 200 persones a la plaça Barcelona aquest dilluns a la nit en el marc de la festa grossa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.