La plaça de l'Om s'omple de les cançons d'Anna Roig i L'ombre de ton chien


  • Comparteix:

Moment del concert a la plaça de l'Om

Moment del concert a la plaça de l'Om

La plaça de l'Om s'ha omplert aquest dilluns per escoltar Anna Roig i L'ombre de ton chien en una actuació amb una posada en escena que no deixat ningú indiferent. Cançons atrevides, una ambientació de jazz i una estructura pop han centrat el concert del grup revelació de l'any 2009 segons la revista Enderrock. Pots tornar a veure i escoltar el concert d'Anna Roig i L'ombre de ton chien a Cugat tv

El grup, que és un dels que sonen més darrerament al panorama musical català, va començar fa sis anys sota el nom L'ombre de ton chien, versionant cançons franceses. Després va incloure al nom de la banda el nom de la seva cantant, Anna Roig, passant també a oferir temes propis, a banda de les versions. Així es va conformar un grup que ofereix unes lletres peculiars i atrevides, on tothom s'hi pot identificar d'alguna o altra manera.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.