La música, protagonista de les nits de la Festa Major


  • Comparteix:

Actuació de Sol Lagarto

Actuació de Sol Lagarto

Les places de la ciutat s'han convertit en escenaris per on han desfilat grups de música de tots els gustos i estils. Bandes com Els Amics de les Arts o Sol Lagarto i solistes com Anna Roig o les versions dels Abbey Road són algunes de les propostes que han aplegat més espectadors. Delafé y las flores azules ha tancat l'apartat musical de la Festa Major amb un concert a la plaça d'Octavià.

Les Barraques han estat un dels focus musicals de la festa. El tret de sortida va ser divendres amb el rap dels Pirat's Sound Sistema que van encapçalar la proposta musical de l'espai juvenil d'aquella nit acompanyats dels santcugatencs Corcho i The Risas.

Per Barraques també han passat Sol Lagarto, que ha marcat el ritme a base del rock sureny del seu darrer àlbum 'Días mejores...(?)', i Dolly Society, la Papada de Rocío i Stombers que han estat els altres grups que han fet ballar els centenars d'assistents a l'espai ubicat a Can Solà.

Diumenge va ser el moment per donar a conèixer els guanyadors de la 2a edició del concurs Illegal Festival. Els Don Johnsons, un grup amb dos components santcugatencs i que aposta per la fusió de blues, rock i funk, es van endur 87 vots. Silence equals Death, Citxileo i S.ym es van classificar per darrera dels Don Johnsons.

El cantant dels Don Johnsons, Job Vives, atenia a Cugat.cat després de la seva actuació a Barraques.

Job Vives

Quan hem arribat semblava que la gent estava freda però els hem fet moure i han acabat responent bastant bé.



Els voltants del Monestir s'han omplert cada vespre amb propostes ben variades. Divendres va ser el torn de l'humor i la música dels Golden Apple Quartet, una banda que va fer un repàs a la seva trajectòria i que el públic va rebre amb riures i aplaudiments. Dissabte Els Amics de les Arts va ser la banda estrella amb la interpretació dels temes del seu darrer disc 'Bed&Breakfast' a una plaça de l'Om que va quedar petita amb l'actuació de la banda de moda de l'escena catalana. Dilluns, Anna Roig i L'ombre de ton chien van aconseguir omplir la plaça de l'Om amb les seves versions de cançons franceses i temes de producció pròpia plens de lletres peculiars i atrevides.

Els Golden Apple Quartet han atès a Cugat.cat.

Component dels Golden Apple Quartet

Golden Apple Quartet és música i humor. Volem posar un somriure a la cara a la gent.


La plaça de can Quitèria ha estat novament l'empleçament tradicional del jazz de la mà dels grups Vintage Room i Landscape.

Les versions de Se Atormenta una vecina van fer ballar als assistents al Parc de Ramon Barnils, dilluns, amb ritmes que evocaven els anys setanta i vuitanta.

Abbey Road no van defraudar als nostàlgics dels Beatles amb un concert farcit dels temes de la banda de Liverpool. 'They come back' va ser el títol de l'espectacle que Abbey Road va oferir, també dilluns, a la plaça de Barcelona.

Delafé y las flores azules va posar el punt final a la Festa Major a l'escenari de la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.