Música santcugatenca a la primera nit de la Festa Major de Mira-sol


  • Comparteix:

Els The Risas

Els The Risas

The Risas i La increïble història de Carles Carolina són les dues bandes escollides per protagonitzar la primera nit de concert de la Festa Major de Mira-sol. El concert al Casal de Cultura del districte ve precedit per una actuació del grup santcugatenc de percussió Kata Kitinga, que començaran a mitja nit a la pista de davant del Casal.

La Festa Major del districte de Mira-Sol l'enceta avui la celebració de la nit jove, que començarà a mitjanit amb una actuació a peu de carrer dels Kata Kitinga. El ritme de batukada es transformarà en funk amb l'inici de l'actuació dels The Risas, jove banda santcugatenca que repeteix a la ciutat després de la seva actuació a barraques 2010.

El membre de la formació Martí González ha explicat a Cugat.cat el que signifiquen els directes per a la banda.

Martí González

Els directes és on ens ho passem millor, on la gent s'ho pot passar millor i on podem interactuar amb ells



'Ensaladilla de rock, reggae, surrealisme i altres herbes'. Així va descriure 'La Vanguardia' a Carles Carolina, que serà l'encarregat de tancar la primera nit de Festa Major de Mira-sol en companyia de la seva banda. En conjunt formen La increïble història de Carles Carolina, i aquesta nit presenten el seu nou àlbum, 'Ensaladilla'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.