Activitats infantils i propostes musicals centren la segona jornada de Festa Major a Mira-sol


  • Comparteix:

Espectacle 'Aigua'

Espectacle 'Aigua'

L'espectacle i la dansa han centrat la programació familiar de la segona jornada de Festa Major. Un muntatge didàctic sobre l'aigua i una ballada de sardanes han completat les activitats matutines al voltant del Casal del districte. L'àrea de Cultura ha fet un primer balanç positiu del transcurs de la festa grossa de Mira-sol, tot i que ha destacat un descens en la participació que ha atribuït a les altes temperatures.

'Aigua' és l'espectacle que ha reunit desenes d'infants aquest dissabte al matí al Casal de Mira-sol. Tenir cura de l'aigua, compartir aquest recurs amb altres països i ser responsables del seu ús han estat algunes de les accions que han après els més menuts. Ho expliquen els mateixos nens i nenes.

Infants

Hem après que l'aigua és necessària. / L'aigua s'ha de respectar. / No hem d'abusar.



Les sardanes a càrrec de la cobla La Principal de Terrassa seguit d'un vermut per als assistents han acabat de completar les activitats d'aquest dissabte al matí. La tècnica de Cultura i Joventut de l'Ajuntament, Maria Farriol, ha fet balanç de la Festa Major un cop s'ha arribat a l'equador de la cita mirasolenca.

Maria Farriol

Estem molt contents malgrat la calor. Hem notat que la gent buscava l'ombra i per això hem canviat l'ubicació del teatre.


Les propostes culturals han continuat a la tarda amb la 2a Fira d'intercanvi i de segona mà, amb l'espectacle familiar 'Els forats de la terra' i el taller de break dance. Un sopar popular seguit de la Nit Jove i del Ball amb l'orquestra La Banda del Drac han servit per tancar aquesta segona jornada de festa grossa a Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.