Balagué i Caballero guanyen la cursa de la Festa Major de Mira-sol


  • Comparteix:

Sortida de la cursa de la Festa Major de Mira-sol

Sortida de la cursa de la Festa Major de Mira-sol

La 2a edició de la cursa de les dues milles de la Festa Major de Mira-sol, organitzada pel Club Esportiu i Cultural de Mira-sol, es converteix en la més participativa amb un total de 78 atletes. Miguel Ángel Balagué i Lucía Caballero guanyen la categoria sènior. El president de l'entitat organitzadora, Josep Danón, destaca l'alta participació que ha superat les expectatives inicials. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Èxit participatiu de la segona cursa de les dues milles de Mira-sol emmarcada dins de la Festa Major del districte. Quan passaven cinc minuts de les nou s'ha donat el tret de sortida des del Passeig Sevilla i en direcció cap a la ZEM de Mira-sol. Els participants havien de completar gairebé tres quilòmetres. El primer en creuar la línia d'arribada ha estat Miguel Ángel Balagué amb un temps de 12 minuts i 43 segons. Balagué explicava les sensacions després d'haver guanyat la cursa.

Miguel Ángel Balagué

El recorregut m'ha agradat molt i és una cursa molt divertida.


En categoria femenina, Lucía Caballero s'ha imposat per segon cop amb un temps de 15 minuts i 14 segons. Després de la cursa absoluta, els més petits de quatre a vuit anys han disputat la seva categoria amb un circuit d'un quilòmetre. Un total de 78 atletes han disputat la cursa superant la cinquantena de l'anterior edició. El president de l'entitat organitzadora, el Club Esportiu i Cultural de Mira-sol, Josep Danón, es mostra sorprès i satisfet per la gran resposta participativa.

Josep Danón

Estem molt satisfets amb la resposta dels participants.


En finalitzar la cursa s'ha fet l'entrega de copes pels tres primers classificats de cada categoria i medalles per a tots els participants. Una segona edició que es consolida com a referent esportiu de la Festa Major de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.