Comença el segon dia de Festa Major de la Floresta


Temes relacionats

La Floresta enceta aquest dijous quatre dies de Festa Major (22/jul/10)

Ramon Ubach serà el pregoner de la Festa Major de la Floresta (19/jul/10)


  • Comparteix:

Representació de l'Agrupació Teatral la Floresta

Representació de l'Agrupació Teatral la Floresta

El segon dia de Festa Major de la Floresta destaca per les diverses activitats pensades pel jovent. A les vuit del vespre comença un concurs de Playstation a les pistes poliesportives que donarà pas, a les onze, a la 'Nit Jove'. Allà es realitzaran diversos concerts que duraran fins a les quatre de la matinada. A més, a les deu de la nit a l'UREF, l'Agrupació Teatral de la Floresta oferirà una representació de l'obra 'Tirant lo Blanc'.

La 'Nit Jove' comptarà amb la presència d'artistes com Kayo Malayo, Raul Pulido, Zikuta, Pepe Nada i A todo color DJ a més d'un artista convidat conegut a nivell nacional. El concert es farà a les pistes poliesportives igual que el concurs de Playstation que se celebrarà previament als concerts.

Una de les organitzadores de la festa, Maribel Martínez, comenta els aspectes que caracteritzen la 'Nit jove' de la Floresta.

Maribel Martínez

Sempre hi ha pau, mai hem tingut cap alderull, els músics sempre han sigut de bona qualitat i fan molt bé el concert de cada any.



A més, l'Agrupació Teatral la Floresta, oferirà una posada en escena de fragments del clàssic 'Tirant lo Blanc' escrit per Joanot Martorell, al remodelat Casino de la Floresta.

La festa continuarà el cap de setmana amb activitats destinades tant a infants com a adults. Inflables, concursos, balls, tallers i espectacles són algunes de les opcions disponibles per a tots els públics aquest cap de setmana de Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.