La nit jove de la Floresta arrenca gaudint de la música santcugatenca


  • Comparteix:

Actuació de Pepe Nada a la Festa Major de la Floresta

Actuació de Pepe Nada a la Festa Major de la Floresta

La nit jove de la Festa Major de la Floresta s'ha caracteritzat per la presència santcugatenca sobre de l'escenari. Zikuta, Pepe Nada i Raül Pulido han estat acompanyats a l'escenari de la banda barcelonina d'ska Kayo Malayo. La nit ha acabat amb una sessió de discjòquei, que ha tancat aquesta primera nit de concerts.

La bona resposta del públic ha estat un dels trets característics dels quatre concerts. Els santcugatencs Zikuta han estat els encarregats d'obrir la primera nit de concerts. El cantautor Pepe Nada els hi ha agafat el relleu amb el seu particular estil 'rockajón', arrencant el riure del públic. El concert més multitudinari l'han protagonitzat el santcugatenc Raül Pulido i els nombrosos seguidors del seu pop flamenc.

El grup barceloní Kayo Malayo, juntament amb una sessió de discjòquei que ha acabat a les quatre de la matinada, ha posat les últimes notes a la nit de concerts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.