Tots els actes de la Festa Major de Valldoreix es mantenen, malgrat la pluja


Temes relacionats

La Festa Major de Valldoreix comptarà amb més de 50 actes per a tota la família ( 7/ago/10)

Els valldoreixencs responen a les propostes de Festa Major impulsades per les entitats locals (21/set/09)


  • Comparteix:

Cartell de la Festa Major de Valldoreix

Cartell de la Festa Major de Valldoreix

L'EMD de Valldoreix manté la programació d'actes de la Festa Major previstos per avui malgrat la pluja. Les activitats previstes a l'aire lliure, com els espectacles infantils i el pregó d'aquesta nit, es faran a cobert, ja sigui a la Nau de Cultura o a la sala d'actes del Casal de Cultura. Dissabte, la festa continua amb activitats esportives i tallers de dibuix per als més menuts. La nit arribarà acompanyada de concerts i teatre, a més d'una sardinada popular ecològica. L'últim dia de festa, diumenge, es clouran les activitats amb la 3a edició de la pedalada popular, la paella al casal d'avis i el recital líric amb la soprano Patrícia Sendra.

El pregó, a les deu de la nit d'aquest divendres, donarà el tret de sortida a les activitats del cap de setmana. Tot seguit hi haurà la cantada d'havaneres amb el grup Tres de Xauxa a la Carta. Per al jovent, la música seguirà amb la Festa Jove que s'allargarà fins les tres de la matinada de la mà de grups com Agüita Fresca i Los Manolos.

La vocal de Cultura de l'EMD, Teresa Veciana, ha comentat el canvi d'ubicació de la Festa Jove d'aquest any. Són declaracions a Cugat.cat.

Teresa Veciana

La Nit Jove aquest any la fem centralitzada a la plaça del Casal de Cultura quan acabi el pregó i el cremat, començarà l'activitat dels joves.


La festa continuarà dissabte amb nombroses activitats per a infants com tallers de dibuix, de contes i activitats esportives que també es faran per a adults a la zona de la rambla Jacint Verdaguer. A les deu de la nit es farà la sardinada popular ecològica que acabarà amb el ball de Festa Major a càrrec de l'orquestra La Chatta. Finalment, diumenge es clourà el cap de setmana d'activitats. Ho explica la Teresa Veciana.

Teresa Veciana

El diumenge és la tancada de la festa amb esports, pujada en globus. I a la nit, el teatre de Guerrilla farà l'obra el Xarlatan.




Altres activitats destacades de diumenge són l'obra de teatre de Baltasar Porcel, 'L'inspector', a la sala del Casal de Cultura i el recital líric 'Retrat de Nit' amb la soprano Patrícia Sendra i el pianista Lluís Avendaño a l'Adolf taller d'art.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.