'Les Planes, naturalment', primer eslògan del districte


  • Comparteix:

Moment del pregó a càrrec de Helena Puig

Moment del pregó a càrrec de Helena Puig

'Les Planes, naturalment' és el nou lema del districte. Així ho han escollit els seus veïns durant la celebració de la Festa Major, que ha aplegat durant tres dies una trentena d'activitats per a tots els públics. La incorporació de la recentment arranjada pista esportiva als espais de les celebracions és segons els organitzadors una de les novetats que han fet créixer la participació respecte edicions anteriors. Mira el resum de la Festa Major del districte a Cugat tv

El nou eslògan del barri ha estat escollit d'entre les 98 propostes que els mateixos veïns van presentar. L'objectiu de la iniciativa era trobar un lema amb un element identificatiu de les Planes que manifestés el seu orgull tot implicant la gent del barri.

Tot i alguns retards d'última hora, enguany la majoria de les activitats han tingut lloc a la pista esportiva, recentment millorada gràcies a la Llei de Barris. La presidenta de la comissió de festes, María Zafra, ha destacat la importància de la nova ubicació.

Maria Zafra

Hi ha hagut erros, però ha estat un èxit poder-ho haver fet aquí perquè ha pogut venir més gent. Amb el que tenim no ha anat malament.


Aquest canvi ha fet més còmode l'accés, fet que s'ha notat en l'augment de la participació als actes, segons els membres de la comissió organitzadora.

Entre divendres i diumenge, els planencs han pogut gaudir de nombroses activitats programades com la marató popular, el campionat de petanca i la paella de Festa Major.

Aquestes són algunes de les valoracions que han fet els veïns de la Festa Major d'enguany.

Veïns

El principal és l'accessibilitat, la rampa ha anat molt bé. / Una mica de flamenc, de rumba, de tot. molt bonic / La gent està tres dies seguits al carrer.





L'organització s'ha mostrat tan satisfeta amb el resultat d'aquesta edició de la Festa Major que han anunciat que aquest dilluns ja començarà a preparar la de l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.