El cor de gospel Gloria omple l'església protestant de Valldoreix


  • Comparteix:

El Cor Gloria està format per una quarentena d'integrants

El Cor Gloria està format per una quarentena d'integrants

El Cor Gloria ha ofert , amb una bona resposta de públic, el seu repertori de música gospel a Valldoreix, en el marc de la Festa Major. L'església protestant valldoreixenca ha acollit els sons, els moviments i la interacció amb l'audiència que caracteritzen la formació valenciana.

La coral gospel va encetar la seva activitat a València l'any 1993. Actualment, el cor Gloria compta amb una quarantena d'integrants, entre cantants i músics, que volen donar a conèixer la música negra i la importància de la seva espiritualitat.

Els sons del cor han servit per a celebrar aquest dissabte la Festa Major de Valldoreix amb èxit d'assistència. Així ho han destacat la regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, i la regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer.

Són declaracions a Cugat.cat.

Salat / Pellicer

És molt important que el cor connecti amb el públic i ho ha aconseguit. / Hem vist gent que s'ha hagut de quedar a fora, així que ens plantejarem fer aquest tipus d'actes a l'aire lliure de cara al futur.



La música ha arribat també a la Nau de la Casa de Cultura de Valldoreix amb l'actuació de la coral Aubada. El grup ha interpretat cançons que abasten des del segle XVI fins al rock dels 70.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.