Els valldoreixencs es bolquen amb la seva Festa Major


  • Comparteix:

La trobada castellera ha concentrat el gruix del públic en l'últim dia de Festa Major

La trobada castellera ha concentrat el gruix del públic en l'últim dia de Festa Major

Milers de valldoreixencs s'han abocat al llarg de quatre dies en la seva Festa Major. L'elevada participació malgrat el mal temps de les dues primeres jornades festives i una plaça del Casal de Cultura plena de gom a gom amb l'actuació castellera aquest diumenge, han estat la prova del compromís dels veïns en la festa. Més de 50 activitats han omplert el programa d'enguany, que ha comptat amb una elevada participació, segons l'organització. Mira el resum de la Festa Major de Valldoreix a Cugat tv

Valldoreix ha posat el punt final a la seva festa grossa després de quatre dies. La coincidència a la plaça del Casal de Cultura de la trobada dels comerciants i artesans, així com l'actuació castellera han fet del matí de diumenge la jornada més participativa. Tot i que la festa ha estat marcada pel mal temps, el sol ha acompanyat els valldoreixencs en l'últim dia de festa grossa.

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, s'ha mostrat satisfeta perquè tot i el mal temps s'han pogut realitzar tots els actes.

Montserrat Turu

Ho hem pogut fer tot, per tant estem molt contents. Ha estat una festa lluïda.




En aquest sentit, l'alcalde, Lluís Recoder, ha remarcat el caràcter vital que caracteritza les festes d'arreu del municipi.

Lluís Recoder

Tot i la pluja la majoria d'actes han estat molt concorreguts. Les nostres són unes festes molt viscudes.



Els esports, els tallers, els jocs, la música i les arts escèniques han estat l'eix d'un programa que ha comptat amb més de de 50 activitats. L'obra de teatre 'El Xarlatan', de la companyia Teatre de Guerrilla, ha estat l'encarregat de posar el punt final a la Festa Major valldoreixenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.