Els esports comencen avui a la Festa Major


  • Comparteix:

L'escalada també serà protagonista de l'Esport al carrer

L'escalada també serà protagonista de l'Esport al carrer

Les activitats esportives de Festa Major s'inicien aquest dimecres a la tarda amb l'Esport al Carrer al parc de Can Vernet. La renovació dels inflables, una prova d'atletisme urbà i diferents activitats s'ompliran d'infants cada dia fins diumenge per gaudir de diverses modalitats esportives. L'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) destaca que l'Esport al Carrer és un espai amb activitats per a tot tipus d'edats i de trobada familiar.

L'Esport al Carrer es converteix com cada any per Festa Major en el centre neuràlgic de les activitats esportives. Inflables, psicomotricitat, escalada, bàsquet, orientació, futbol i també esports de platja són algunes de les moltes modalitats esportives que es poden practicar. Les exhibicions de hip-hop i de rítmica també tindran el seu protagonisme.

L'espai es divideix segons les edats que tinguin els participants i també n'hi ha algunes de caire familiar. El coordinador d'activitats puntuals de l'OMET, Quim Expósito, valora que sigui una oferta àmplia i per a tots els públics.

Quim Expósito

L'Esport al Carrer vol implicar tota la família a través de l'esport.



A les sis de la tarda, es donarà el tret de sortida al parc de Can Vernet fins les deu de la nit quan es tancarà aquest espai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.