La Troba Kung-Fú, aquest dimecres per Festa Major


  • Comparteix:

Imatge de La Troba Kung-Fú al seu darrer disc 'A la Panxa del Bou'

Imatge de La Troba Kung-Fú al seu darrer disc 'A la Panxa del Bou'

La Troba Kung-Fú arriba per Festa Major a la ciutat amb una actuació aquest dimecres. El concert començarà a la mitjanit a la plaça d'Octavià on es podran escoltar les cançons del darrer treball de la formació, amb el títol 'A la Panxa del Bou'. Un so personal amb aires de rumba, cúmbia i folk caracteritzen la música d'aquesta banda.

El grup ja ha visitat la ciutat amb anterioritat. Fa quatre anys, La Troba Kung-Fú ja va actuar per Festa Major aconseguint un èxit acaparador. A més, el líder de la formació, Joan Garriga, ha actuat en dues ocasions més. D'una banda, a l'espectacle '50+': de la Nova cançó a les cançons més noves' amb 14 artistes significatius fent parella amb Jaume Sisa, i, de l'altra, amb el grup Les Anxoves de l'Escala, per posar punt final a la Festa Major de l'any passat.

'A la panxa del bou' és el tercer treball de La Troba Kung-Fú. El grup va començar amb el seu àlbum debut el 2007, 'Clavell Morenet'. Fa dos anys, es va enregistrar el disc 'Rumbia at Ernesto's' amb sons en directe. Finalment, la formació va gravar el seu darrer disc l'any passat, 'A la panxa del bou', que els ha portat de gira per tot Europa, a països com França, Bèlgica i Holanda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.