Fundación Tony Manero, en concert aquest divendres


  • Comparteix:

Imatge dels integrants del grup Fundación Tony Manero

Imatge dels integrants del grup Fundación Tony Manero

El grup Fundación Tony Manero actua aquest divendres al Parc de Ramon Barnils per reviure la música de ball dels anys 70 i 80 amb influències del funk més clàssic. A la una de la matinada començarà aquest concert amb temes del seu últim disc, 'Pandilleros', i amb una mostra de les seves cançons més conegudes.

La Fundación Tony Manero va néixer l'any 1996 versionant els temes més coneguts de la música funky-disco dels anys 70 i 80. Una discografia amb set treballs diferents culminen amb el seu últim disc, 'Pandilleros'. Un disc ideat com la banda sonora funk d'un film.

El guitarrista i fundador del grup Fundación Tony Manero, Lalo López, ha donat més detalls del seu disc 'Pandilleros' i de la música que podrà escoltar-se al concert en una entrevista a Cugat.cat.

Lalo López

Vam voler fer la nostra aportació a tot aquest génere de bandes sonores funky transportant el que era l''explotation' afroamericà.





Un estil de música molt ballable que podrà escoltar-se en el marc de les actuacions musicals per Festa Major al Parc de Ramon Barnils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.