12 hores d'handbol per Festa Major en el Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la passada edició del Ciutat de Sant Cugat

Imatge d'arxiu de la passada edició del Ciutat de Sant Cugat

La 5a edició del torneig Ciutat de Sant Cugat d'handbol arriba aquest dissabte al Pav-3 de la rambla del Celler a partir de les nou del matí i fins les nou del vespre. Enguany el cartell compta amb sis participants, els dos equips sènior de l'Handbol Sant Cugat, el Sant Esteve Sesrovires, La Roca B, el Cornellà i l'Esplugues.

La competició es dividirà en tres fases. La primera es disputarà en format de dos grups, la segona en eliminatòria i la tercera en un triangular que jugaran els vencedors de les tres eliminatòries. La darrera edició va donar el títol de campió al Sant Esteve Sesrovires i, enguany, el conjunt del Baix Llobregat repeteix la seva participació juntament amb el Cornellà, La Roca B, l'Esplugues i els dos conjunts sènior de l'Handbol Sant Cugat.

El president de l'HSC, Davide Bonaccini, comenta quin és l'objectiu d'aquest torneig enmarcat dins els actes de Festa Major.

Davide Bonaccini

Volem col·laborar i contribuir a la Festa Major perquè tingui més activitats i la gent trobi allò que més li agradi i li interessi.



La competició començarà a les nou del matí i els assistents al Pav-3 de la rambla del Celler podran viure 12 hores ininterrompudes d'handbol fins les nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.