Obrint Pas presenta el seu nou disc en un dels concerts estrella de la festa


  • Comparteix:

La formació valenciana Obrint Pas visita Sant Cugat per segona vegada

La formació valenciana Obrint Pas visita Sant Cugat per segona vegada

Els valencians Obrint Pas arriben aquest dissabte per tocar per Festa Major. L'eix central del concert serà el seu nou disc 'Coratge', tot i que la formació viatjarà també per tota la seva trajectòria i tocarà cançons emblemàtiques com 'La flama' i 'No tingues por'. El concert començarà a dos quarts d'una de la matinada al parc de Ramon Barnils.

Les cançons d'estil folk punk, amb una barreja de rock, ska, hardcore i reggae amb tocs de música tradicional valenciana ressonaran a Sant Cugat aquesta Festa Major. El dolçainer i percussionista de la formació valenciana, Miquel Gironès, recorda que només han trepitjat escenari santcugatenc una vegada.

Miquel Gironès

Fa molts anys vam tocar a l'espai de les festes alternatives a Sant Cugat. Ara serà la segona vegada.




El concert que oferiran a Sant Cugat forma part de la gira de presentació del seu últim treball discogràfic, 'Coratge', que ja ha passejat les cançons pels Països Catalans i per alguns territoris de l'Estat espanyol, i té previst girar internacionalment per la República Txeca i el Japó.

Els valencians esperen trobar a Sant Cugat un públic entregat, com ha estat el cas dels seguidors que ja han escoltat els directes del seu setè disc. Un projecte 'de maduresa' que neix després d'un temps de reflexió. Segons els membres de la formació, el treball ha estat realitzat com si fos el primer i, alhora, l'últim de la seva carrera, 'amb ganes i total dedicació'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.