Un Llitboard de videojoc torna a omplir l'avinguda Francesc Macià


Temes relacionats

Retorna amb èxit el 'Llitboard a tot gas!' a l'agenda de la festa grossa (28/jun/10)


  • Comparteix:

És la 7a edició del Llitboard

És la 7a edició del Llitboard

Una vuitena d'andròmines han participat en la 7a edició del concurs de 'Llitboard' i han accelerat pendent avall per l'avinguda de Francesc Macià, en una cursa caracteritzada per la peculiar ambientació, inspirada en el videojoc 'Mario Kart'. Els vehicles participants, que han anat de patinets a vaixells pirata, han fet córrer l'adrenalina de les aproximadament 500 persones que hi han assistit. Reviu el Llitboard a Cugat tv

L'activitat l'organitzava el Front Freak del Casal de Joves Torreblanca. Un dels seus membres, Pol Picas, ha destacat a Cugat.cat que l'assistència ha superat les expectatives.

Pol Picas

No esperàvem tanta gent. Estem molt contents perquè tenim carros de tot tipus i ha estat molt dinàmic.




Enguany, la cursa s'ha ambientat en el videojoc de carreres 'Mario Kart', i els corredors podien recollir punts a mesura que baixaven pel pendent passant per sobre de determinades parts de la pista. Alguns dels participants han explicat la seva l'experiència.

Participants

S'han de tirar unes boles per aconseguir punts / M'ha anat bé tot i que el vaig muntar ahir al matí / És el primer cop que participem



Els vehicles han tingut diferents graus d'elaboració, des dels més simples com plataformes o patinets a vaixells pirates.

L'activitat s'ha desenvolupat sense cap incident greu més enllà d'alguna caiguda mentre els participants intentaven esquivar els revolts del circuit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.