Nou sopar del veïns del Centre-Estació amb música de Vinylics


  • Comparteix:

El barri del Centre-Estació celebra aquesta Festa Major la 7a edició

El barri del Centre-Estació celebra aquesta Festa Major la 7a edició

El ja tradicional sopar popular del barri del Centre-Estació ha aplegat més d'un centenar de persones que han pogut gaudir d'un àpat a la fresca amenitzat pel grup santcugatenc Vinylics. Aquesta ja és la 7a edició del sopar on cadascun dels assistents ha portat el seu plat ja preparat de casa. Mira el reportatge a Cugat tv

L'Associació de Veïns del Centre-Estació ha organitzat aquesta trobada entre els veïns del barri del Centre-Estació, que s'han reunit a la plaça de Sant Antoni per gaudir d'un sopar tots junts amb plats portats de casa.

El president de l'Associació de Veïns del Centre-Estació, Pere Soler, ha destacat el desig de mantenir viu el barri que té aquest sopar.

Pere Soler

Significa seguir batallant perquè Sant Cugat sigui dinàmic i perquè les associacions de veïns tinguin un paper a la ciutat.




El grup musical Vinylics ha acompanyat durant la trobada i ha fet ballar els veïns després del sopar amb cançons clàssiques dels 70, 80 i els 90.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.