13 colles recorren la ciutat en la 25a Trobada Gegantera


  • Comparteix:

La cercavila ha finalitzat amb un ball

La cercavila ha finalitzat amb un ball

Geganters i Caparrots d'arreu dels Països Catalans recorren els carrers de la ciutat per celebrar els 25 anys de la trobada Gegantera de Sant Cugat. Una cercavila marcada pel bon ambient i la música ha sortit de la plaça de Barcelona i ha fet gaudir de la tradició als molts santcugatencs que s'han apropat durant el recorregut. La festa ha acabat a la plaça d'Octavià amb un ball popular que ha aplegat més d'un centenar d'assistents. Acompanya els Geganters amb Cugat tv

En Joan i la Marieta han estat els protagonistes de la 25a trobada gegantera, acompanyats per caparrots i gegants de 13 poblacions catalanes. Localitats com Barcelona, Sant Pere de Vilamajor, Cervelló i Argelès-sur-Mer, a la Catalunya nord, no s'han volgut perdre la Festa Major ni la trobada de colles, que ha possat el punt final amb una ballada popular a la plaça d'Octavià.

El cap de colla dels Gegants de Sant Cugat, Carles Falp, ha fet una valoració molt positiva de la trobada d'enguany que coincideix amb el 24è aniversari dels Gegants de la ciutat.

Carles Falp

Han vingut colles que no havíen vingut mai. Moltes ciutats han aconseguit omplir la plaça, estem molt satisfets.




Gegants i Caparrots han rebut un premi amb forma de gegant de mans de l'alcaldessa, Mercè Conesa, per la seva participació a la festivitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.