Nit de clàssics de La Carrau amb centenars de santcugatencs


  • Comparteix:

La Carrau posa el punt final a la nit del dissabte

La Carrau posa el punt final a la nit del dissabte

El grup terrassenc La Carrau ha omplert de música el parc de Ramon Barnils la matinada de dissabte a diumenge, agafant el relleu a Obrint Pas. La Carrau ha presentat temes del seu darrer disc recopilatori 'Cap, Cor, Fel', que recull temes dels seus tres treballs anteriors, com ara 'Cony d'amor' i 'Pim Pam' i 'Aire', a més de recordar èxits d'altres àlbums. La combinació de la música actual amb cançons del repertori tradicional català ha demostrat ser el millor segell de la formació dalt de l'escenari. Mira el concert a Cugat tv

L'actuació de La Carrau, una de les més esperades de la Festa Major, ha fet ballar als centenars de santcugatencs més desperts a ritme de pop, rumba, ritmes tradicionals i electrònica, a més de sorprendre els assistents.

El grup terrassenc ha presentat a Sant Cugat temes del seu últim àlbum, que recull els tres treballs anteriors, però també ha recordat èxits anteriors. Fidels a la seva fórmula de revisió de clàssics de la música tradicional catalana, el nou disc de La Carrau aposta per temes més electrònics, ideals per a les nits de Festa Major.

El concert també ha inclòs sorpreses per animar els assistents de la nit santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.