Rècord de participació al 31è concurs d'arrossos de Festa Major


  • Comparteix:

Membres del jurat tastant un arròs

Membres del jurat tastant un arròs

La 31a edició del concurs d'arrossos de Festa Major ha assolit, enguany, un rècord de participació. Un total de 102 colles han cuinat paelles per delectar el jurat, en una plaça de Barcelona plena a vessar des de primera hora del matí de diumenge. Mira el reportatge a Cugat tv

El foc, l'arròs, l'aigua, la carn i el marisc han estat els ingredients estrella aquest diumenge. Des de primera hora, les diferents colles de participants han arribat a la plaça de Barcelona per inscriure's al concurs i trobar una ombra on ubicar la paella. Des de llavors i fins ben entrat el migdia, la plaça ha pres l'olor de fum, sofregit de tomàquet i marisc característica d'aquest concurs.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, que també ha estat present a l'acte, ha destacat el caràcter festiu i participatiu de l'esdeveniment.

Mercè Conesa

S'ha fet rècord pel que fa a la participació, amb 102 concursants. Molta feina per al jurat.



L'acte ha finalitzat amb els guanyadors d'aquesta edició, que enguany s'han reduït a 11 per ajustar els pressupostos, i amb un ball a les quatre de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.