Els Gausacs ja són colla de 8


  • Comparteix:

Moment del 4 de 8

Moment del 4 de 8

Els Castellers de Sant Cugat han descarregat el 4 de 8 en l'actuació castellera del darrer dia de Festa Major. Els Gausacs assoleixen així l'objectiu que s'havien marcat per fer un pas endavant com a colla. La fita ha tingut lloc en una plaça d'Octavià plena per seguir els camises verdes, que també han descarregat una torre de 7, un 5 de 7 i dos pilars de 5. La Colla Jove de Tarragona i els Castellers de Sants han acompanyat els Gausacs durant l'actuació. Mira el reportatge a Cugat tv

Els Castellers de Sant Cugat afrontaven l'actuació d'enguany amb una 'mica de nervis', però amb 'confiança', segons havia explicat el cap de colla dels camises verdes, Èric Bellmunt. El cap de colla, que no podia amagar la felicitat en acabar l'actuació, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que l'objectiu dels camises verdes és consolidar el 4 de 8.

Èric Bellmunt

No hi ha res millor que aconseguir ser colla de 8 i fer-ho a casa. L'objectiu és ara el 3 de 8 i consolidar el 4 de 8.









Els camises verdes han aconseguit carregar i descarregar la desena torre de 7 de la temporada. Els Gausacs també han descarregat un 5 de 7 i han fet dos pilars de 5.

A l'actuació també hi han participat la Colla Jove de Tarragona, que ha descarregat el 3 de 8, el 4 de 8 i el 5 de 8. Els Castellers de Sants han descarregat el 3 de 8 i el 4 de 7. Els de Barcelona també han fet un intent d'una torre de 7.

L'actuació ha estat interrompuda durant més de mitja hora per manca d'ambulàncies, que han hagut d'abandonar la plaça per atendre una castellera de la colla de Sants i un ferit per l'impacte d'un petard.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.