ASDI confia a començar les obres de la llar residència d'aquí a un any


  • Comparteix:

L'espectacle dels 30 anys al Teatre-Auditori

L'espectacle dels 30 anys al Teatre-Auditori

L'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI) confia a començar les obres de la llar-residència a mitjans de l'any vinent. Amb aquesta fita, l'entitat santcugatenca ha recaptat fons per a les futures instal·lacions durant l'espectacle per celebrar els seus 30 anys, que s'ha enmarcat dins la Festa Major. El conseller de Territori i Sostenibilitat, el santcugatenc Lluís Recoder, ha elogiat la tasca de l'entitat i ha assegurat que l'executiu apostarà en un futur per la construcció de la llar-residència, malgrat la contenció de despesa actual. Mira el reportatge a Cugat tv

ASDI ha complert 30 anys i ho ha celebrat amb un concert benèfic per recaptar fons pel projecte de llar-residència. La presidenta d'ASDI, Mercè Martínez, s'ha marcat com a objectiu a curt termini aquestes instal·lacions i confia començar-ne la construcció a mitjans de l'any vinent.

Mercè Martínez

Hem aturat la construcció de la llar-residència, però tirarem endavant el projecte, possiblement, a mitjans de l'any vinent. Estem negociant-ho.


Precisament, l'anterior executiu havia signat un conveni amb una duració de quatre anys, que va caducar, i la construcció està aturada des de llavors. En aquest, el conseller Lluís Recoder, present a l'acte, ha assegurat que l'actual govern apostarà per ASDI, encara que desconeix quan es durà a terme i amb quin pressupost.

Lluís Recoder

Els terminis concrets corresponen a Benestar i Família. Com a conseller, però, seré un aliat d'ASDI al govern perquè conec bé la seva tasca.


Tant l'exalcalde Lluís Recoder com Mercè Conesa han elogiat ASDI com a iniciativa cívica que ha aportat grans beneficis per Sant Cugat. L'alcaldessa ha apuntat que el repte del consistori durant aquest mandat és lliurar a l'entitat eines per millorar el dia a dia dels discapacitats.

Mercè Conesa

L'Ajuntament apostarà perquè els nois i noies d'ASDI puguin assolir el màxim d'integració possible.


L'amfitrió de l'espectacle d'aquest diumenge en el marc de la Festa Major ha estat el cantautor Manu Guix, però també els Incombustibles, Malena Placeres, l'Esbart Sant Cugat i Ludàlia, que han comptat amb la presència d'artistes amb discapacitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.